Terapija

odločitev

Se želite osvoboditi trpljenja?

Terapija napredne pogovorne hipnoterapije temelji predvsem na pogovoru in izpraševanju. Je varen prostor, kjer se lahko v popolnosti izrazite in zaupate, brez bojazni, da bi bili obsojani, ne sprejeti ali ne slišani. Hitro in zelo učinkovito ozavestite in razrešite travme, odpravite strahove, anksioznost, panične napade, psihološko trpljenje, čustvene stiske, fizične bolečine, transformirate za vas škodljiva prepričanja, odpravite odvisnosti in še veliko več…
odločitev
rezerviraj terapijo

Rezervirajte srečanje z mano

Izpostavite lahko vsak problem, strah, travmo,… in pričakujete lahko sprejemanje, 100% podporo, razumevanje in sočutje. Vsak od nas ima težave in na vsakega od nas vplivajo drugače, zato se ni treba sramovati ali bati izpostaviti vaša prepričanja, pogledov, razumevanja in čustev glede le teh. Ko potegnemo črto, ugotovimo, da imamo prav vsi enake težave, ki se v življenju pri vsakem odražajo le na malo drugačen način. Prav vsi pa si na koncu želimo enako – mir, srečo in radost.
rezerviraj terapijo
bodi iskren sam s sabo

Ključ do osvoboditve

Vse, kar je potrebno za uspešnost same terapije, je pripravljenost, iskrenost do samega sebe in mene ter iskrena želja po spremembi!
bodi iskren sam s sabo
MIR, SREČA, RADOST

Pot k sebi

S tovrstno terapijo lahko zelo hitro pridete do rešitve za vašo težavo, ki se nahaja v vaši podzavesti oz. nezavednem delu. Spoznanja, ki jih pridobite in ozavestite tekom same terapije, so neprecenljiva. Ko spoznamo, da je vse, kar iščemo zunaj sebe, vedno dosegljivo znotraj nas, smo osvobojeni in nimamo več potrebe po iskanju izpolnitve zunaj sebe. To nam prinese popolni mir, srečo in radost za nas same.
MIR, SREČA, RADOST

KAKO POTEKA TERAPIJA?

Pogovorna hipnoterapija je nežen pristop, ki temelji na iskanju rešitev za vaše težave. S tem pristopom znotraj sebe najdete odgovore, ki ste jih iskali in tako lahko resnično ponotranjite in sprejmete vsako lekcijo in spoznanje, ki pa vam prinese osvoboditev od ujetosti v trpljenje.

Sama terapija se začne z izpraševanjem, da lahko ugotoviva, kaj je vaš problem. Za uspešnost same terapije in trajno spremembo se je potrebno resnično odpreti in biti iskren. Le to nam da možnost, da se osvobodimo trpljenja.

Trpljenje nastane, ko iščemo srečo, ljubezen ali kakršnokoli izpolnjenost za nas same izven sebe. Pričakovanja, da nas bodo izpolnili drugi, vodijo v razočaranje in še večje osebno trpljenje. Verjetno ste tudi sami že opazili, da kljub vsemu, kar dobimo od drugih oseb, v sebi še vedno nismo izpopolnjeni in se le vrtimo v začaranem krogu iskanja le tega.

Gre za permisivni pristop terapije, kar pomeni, da se v terapiji dotikamo težav in dogodkov, katere želite vi razrešiti zase in ne tistega, česar ne želite. Jaz vas skozi samo terapijo usmerjam, podpiram in sprejemam, glavni terapevt pa ste vi sami. V terapiji vam pomagam, da se usmerite vase in znotraj sebe odkrijete rešitve za svoje težave. Prav ta spoznanja, ki pridejo iz nas samih, pa so najmočnejša spoznanja in lekcije, ki jih lahko pridobimo.

Terapija prinese spoznanja, da je vse, kar tako zelo iščemo izven nas, vedno v nas samih. Ko dobimo tako spoznanje in izkušnjo, odpade trpljenje in smo popolnoma svobodni. In sama terapija nam prinese prav to - lekcije, rešitve, spoznanja in sprejemanje. Dobite nov pogled na vaše življenje, delovanje in težave, s katerimi ste se soočali. Težave postanejo lekcije in ne več problemi. Pridobite olajšanje, osvoboditev od trpljenja, zaupanje v vas same,... Ter tisto najbolj pomembno, ponovno najdete in zaživite to, kar v svoji biti že ste - mir, sreča in radost!

REZERVIRAJ

termin

INDIVIDUALNA TERAPIJA

100
Terapija napredne pogovorne hipnoterapije
Srečanje v živo
90 min
(Visited 246 times, 1 visits today)